HOTSPOTS IN THE HAGUE!

Hi! Ik heb vandaag een super leuke video voor jullie! ♥ 21 Februari vond het event “@Foodora – The Good Food Tour” plaats in Den Haag. Tijdens dit event gingen we op de fiets langs drie restaurantjes. Hier hebben we heerlijk eten mogen proeven en van elkaars gezelligheid mogen genieten! Als je geintresseerd bent neem dan zeker een kijkje!  Veel kijk plezier. X Chiara

Hi! Today I have uploaded a new video for you! ♥ February 21st I went to a Foodora event called “The Good Food Tour” in The Hague. During this event, we went to a few restaurants by bicycle. We have tasted delicious food here and we enjoyed our company! If you are interested then please take a look. Enjoy watching. X Chiara

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: